Voor ons is het werk pas klaar als medewerkers zelf continu kunnen verbeteren

De echte verandering begint bij de mensen zelf

Ons principe: voor doen – samen doen – zelf doen

Veranderen draait om gedrag

We krijgen het werk niet af. Hoe maken we onze strategie concreet? Ik leef in de waan van de dag. Hoe kan ik nou echt verbeteren? Mijn mensen komen niet in beweging. Herkenbare situaties en vraagstukken? FTE Improvery kan u daarbij helpen!

Verandervermogen

Organisaties en mensen hebben te maken met een snel veranderende omgeving. Wij richten ons daarom op het vergroten van het aanpassingsvermogen van organisaties.

Wij focussen ons daarom juist op het aanleren van verbetercompetenties, waarmee organisaties zelfstandig en op een duurzame manier continu verbeteren (en daarmee onze ondersteuning overbodig te maken).

Duurzaam

We zijn geen ‘problem-fixers’ die korte-termijn pleisters plakken en weer verder gaan. Immers, als een probleem is opgelost, zullen er altijd weer nieuwe ontstaan. In onze ogen ben je als organisatie beter geholpen met medewerkers die zelfstandig in staat zijn problemen te identificeren, te analyseren en te verbeteren.

Pragmatisch

We hanteren een pragmatische aanpak: direct verbeteringen realiseren voor de klant en organisatie en medewerkers daardoor enthousiast maken. Lean technieken en theorie gaan daardoor hand in hand volgens het principe van learning by doing (voordoen, samendoen, zelf doen).

Sturing en grip

Een belangrijke voorwaarde van duurzame verbetering van resultaten is inzicht en grip te houden op de koers die de organisatie vaart en weten op welke onderdelen mensen en middelen moeten worden ingezet. Daarom kijken we in onze projecten ook naar de wijze waarop doelen door zijn vertaald naar uiteindelijk operationele stuurinformatie. En dat doen we zonder te verzanden in spreadsheetmanagement, maar vanuit het perspectief van verbeteren door de mensen zelf, voor de klant en de organisatie.

Recente projecten

Over Continu Verbeteren

De visie van de oprichters Arthur en Sybrand.

Samen met de mensen het verschil maken, dat vinden we echt geweldig

Lees het interview

Wat wij doen

Continu verbetertrajecten is een kwestie van DOEN. Dus laten we beginnen. Onze expertise bieden wij aan met Consultancy, Training en Coaching.

Improvery

Strategy Deployment
Proces optimalisatie
Coaching
Lean Programma Ontwerp
Organisatie Scan
Training
Probleem oplossen

Strategy Deployment

Uw droom gedragen door uw medewerkers? Iedereen ook betrokken bij de realisatie daarvan?

Onze Strategy Deployment aanpak helpt u draagvalk te creëren en zo duurzame resultaten te boeken. De échte verandering, omdat gedrag verandert. Hoe wij dat doen, vertellen wij graag in een persoonlijk gesprek.

Proces optimalisatie

Het lukt niet om aan de klantvraag te voldoen? U krijgt uw kosten niet onder controle?

Met onze Processcan, brengen wij uw processen in beeld en nemen we de eerste stappen naar verbetering.

Coaching

Heeft u het idee dat u er in vergaderingen alleen voor staat? Uw mensen praten vooral, maar doen weinig? Teamprestaties verbeteren? Neem contact op voor een goed gesprek

Lean Programma Ontwerp

U wilt aan slag met Continu Verbeteren, maar vindt het lastig om te beginnen? Wij zetten samen met u een programma op en zorgen dat u gaat starten. U kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning op de plekken en momenten dat u dat nodig heeft.

Organisatie Scan

Hoe staat uw bedrijf of afdeling ervoor? Waarop kunt u verbeteren en duurzaam resultaten boeken?

Onze Organisatie Scan geeft u in korte tijd inzicht in uw verbeterpotentieel. U heeft direct uw verbeterplan klaar voor het komende jaar.

Training

Verandering komt voort uit het veranderen van gedrag. Niet uit het opdoen van kennis alleen.

FTE Improvery verzorgt trainingen vanuit de LEAN filosofie. Altijd met het doel om hier ook gedrag mee te veranderen. Zodat u meer rendement haalt uit uw investering.

Probleem oplossen
Wij helpen om het resultaat van één van uw KPI’s flink te verbeteren. Tijdens ons project leren wij deze methodiek aan uw medewerkers, zodat ze daarna in staat zijn hier zelf mee aan de slag te gaan.

Ons Continu Verbeterteam

  Arthur Pans

  Business Unit Manager

  Sybrand Hoekstra

  Business Unit Manager

  Oscar Poels

  Consultant Continu Verbeteren

  Berend Schilstra

  Consultant Continu Verbeteren

  Michiel Daggert

  Interim Professional

  Martijn Visser

  Consultant Continu Verbeteren