Contact
FTE Events

Masterclass & Kennismakingsevent

11 september 2019

FTE Improvery – onderdeel van FTE Groep – is een jong, snelgroeiend consultancy- en trainingsbureau dat organisaties ondersteunt bij de transformatie naar meer wendbaar en resultaatgericht werken. Ook helpt FTE Improvery organisaties bij het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren en Agile werken. Graag willen wij jullie via deze weg uitnodigen deel te nemen aan onze Masterclass & Kennismakingsevent op woensdag 11 september 2019. Het moment om op een informele en laagdrempelige manier ons te leren kennen en wij jou! Niet alleen jezelf op de kaart zetten, maar ook een Masterclass volgen over de Prestatiedoorbraak bij de NS. Gegeven door niemand anders dan Paul van Schaik (thought leader in Nederland op dit gebied).

Paul heeft de afgelopen twintig jaar directies, managers en medewerkers ondersteund en uitgedaagd om ogenschijnlijk onmogelijke resultaten te bereiken. Hij is auteur van het boek ‘De Prestatiedoorbraak: haal ongekende resultaten met bevlogen medewerkers’ en medeauteur van het recent verschenen boek ‘Wij is belangrijker dan Why, de prestatiedoorbraak van NS’. Het boek maakt inzichtelijk hoe NS Operatie (15.000 medewerkers) stap voor stap een prestatiedoorbraak realiseerde door de prestatie, het proces, de besturing én de mens in de verandering centraal te stellen.

Doel van deze avond:
Inspiratie, inzicht en kennis opdoen op het gebied van Prestatiedoorbraken
Deelnemers kunnen een perfect beeld vormen van onder andere de cultuur, wie wij zijn en wat wij doen als FTE Improvery
Wij hebben tijdens deze avond een goede indruk gekregen van jullie als deelnemer

Praktische informatie:
Datum: woensdag 11 september 2019
Locatie: Van Deventerlaan 30, 3528 AE Utrecht
Parkeren: Geheel gratis op onze eigen parkeerplaats

Het programma:

  • 17:00 uur – 18:00 uur: Inloop – Hapje en een drankje
  • 18:00 uur – 18:15 uur: Intro – Arthur Pans, Partner FTE Improvery
  • 18:15 uur – 19:30 uur: Masterclass Paul van Schaik – De Prestatiedoorbraak
  • 19:30 uur – 19:45 uur: Pauze
  • 19:45 uur – 20:15 uur: Stel jezelf aan ons voor
  • 20:15 uur – 21:00 uur: Borrel

Ben jij als consultant op zoek naar inspiratie op het gebied van Continu Verbeteren of Agile werken en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Schrijf je dan nu in! Aanmelden voor onze Masterclass & Kennismakingsevent kan tot uiterlijk vrijdag 6 september 2019. Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen inclusief CV en een korte motivatie (10-15 regels) naar Laura Dessens: ldessens@ftegroep.nl

Deelname is gelimiteerd. Ben je op 11 september verhinderd maar wil je wel deel uitmaken van ons netwerk, dan kun je dit ook aangeven op bovenstaand mailadres.

Graat tot ziens op woensdag 11 september 2019 en wij gaan graag samen ambities realiseren!