Contact
FTE Events

Seminar prestatiedoorbraak met Paul van Schaik

11 oktober 2018

Beste (oud)collega’s, klanten en partners!
Inmiddels bestaat FTE Improvery bijna 1 jaar. Wij (Sybrand en Arthur) hebben niet stil gezeten in het afgelopen jaar. Ons team bestaat uit 10 enthousiaste continu verbeteraars en zijn wij actief bij 6 verschillende opdrachtgevers waar wij elke dag onze waarde mogen bewijzen. Daar zijn wij natuurlijk enorm trots op en willen we graag met jou gaan vieren.

Wat is de planning?
Je bent donderdagavond 11 oktober van harte welkom vanaf 18.00 uur. Vanzelfsprekend serveren wij dan een hapje en een drankje. Na ons welkomstwoord en een blik op de toekomst zal Paul van Schaik jullie meenemen in zijn visie op het realiseren van prestatiedoorbraken bij organisaties. Rond 21.00 uur sluiten we af met een borrel. Na deze enerverende sessie ontvang je het boek ‘De Prestatiedoorbraak’ van Paul, waarin hij zijn visie heeft beschreven.

Meld je hieronder snel aan, we hebben een beperkt aantal plaatsen.

De locatie van de seminar is op de Van Deventerlaan 30-40 in Utrecht (kantoor FTE Groep).

Seminar Prestatiedoorbraak met Paul van Schaik:

NS presteert al jaren op een goed niveau vergeleken met internationale spoorweg bedrijven. Toch merkte de directie dat ze al jaren tegen een prestatieplafond liepen. NS heeft begin 2014 daarom besloten om vol te investeren in het realiseren van een prestatiedoorbraak. Paul van Schaik is programma directeur Lean en Continu verbeteren bij de NS. Met ondersteuning van Paul en zijn lean consultants is het de directie, managers en medewerkers van NS gelukt een enorme prestatiedoorbraak te realiseren. Paul zal ons toelichten wat hij en de NS heeft gedaan, waarom en hoe de interventies hebben plaatsgevonden.  Hij zal laten zien dat door de mens centraal te stellen in een dergelijke grote verandering er enorme prestatiedoorbraken mogelijk zijn, ook bij andere organisaties.

Paul van Schaik begeleidt al ruim 20 jaar directies, managers en medewerkers bij prestatiedoorbraken. Paul heeft zijn visie opgeschreven in het Boek “DE PRESTATIEDOORBRAAK: haal ongekende resultaten met bevlogen medewerkers. Het boek zal die avond aan alle aanwezigen worden uitgereikt.