Workshop blockchain

Blockchain, buzzword van 2017! Hoe werkt het en wat kun je er mee? Hoe kun je blockchain gebruiken in je dagelijkse werk in de pensioenwereld?

Een paar maanden geleden hebben we een erg leuke sessie gehad rondom Blockchain. Deze avond willen we nader ingaan op Blockchain in combinatie met pensioenen. We nodigen iedereen met kennis van de pensioenadministratie uit om met ons mee te denken. Welke kansen en mogelijkheden biedt Blockchain in ons pensioendomein?

Jan-Pieter Klautz, al meer dan twintig jaar pensioenprofessional en sinds 2015 Blockchain expert, leidt ons deze avond door de materie. Eerst zal hij een algemene uitleg geven over wat Blockchain is en de belangrijkste gebieden valuta, smart contracts en publieke versus private blockchains. Vervolgens gaan we gezamenlijk een aantal mogelijke toepassingen benoemen. Alle aanwezigen worden uitgedaagd om deze (of andere) toepassingen in te passen op de situatie van zijn/haar eigen organisatie.

Je bent van harte welkom voor deze workshop op 27 juni 2017. Vanaf 18.00 uur zorgen wij voor een hapje en een drankje op ons kantoor op de Van Deventerlaan 30-40 te Utrecht. Om 19.00 uur starten we. Parkeren is mogelijk in onze parkeergarage onder ons kantoor.

Wij hebben er veel zin in. Jij ook? Meld je voor 25 juni aan via uitnodiging@ftegroep.nl. Wees er snel bij, vorige keer waren de beschikbare plaatsen snel gevuld.

Tot de 27e!

Het FTE-team


Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen