Werken bij

Berend Schilstra – Over FTE

FTE in drie woorden
Energiek Positief Samenwerken

FTE staat voor mij voor een nieuwe fase. Ik had behoefte aan een andere werkgever en nieuwe energie. Daarnaast wilde ik graag aan de slag op het gebied van Lean en verandermanagement. Bij FTE heb ik deze mogelijkheid gekregen. Al sinds dag één voel ik mij enorm welkom. Direct had ik het gevoel van: “Wauw, hier gaan wij iets moois van maken met z’n allen. We gaan het hier nog meer laten bloeien en groeien”.

Er is wederzijds vertrouwen bij FTE en ik krijg alle ruimte om mijzelf te ontwikkelen. Bij mijn eerste opdracht gaf ik al snel zelfstandig workshops en trainingen. FTE hecht waarde aan mijn mening en ik ben vrij om zelf input te leveren en elementen uit onze trainingen of workshops aan te passen en verder te optimaliseren. Ook werken we goed met elkaar samen. Iedereen in het team is ambitieus en wil een positieve dynamiek binnen de groep creëren. Hoe we dit doen? Door samen sessies te organiseren op een leuke locatie. Werken in informele sfeer. Plezier maken met elkaar en plezier brengen naar de werkvloer.

Wat ik mooi vind aan FTE is dat iedereen snel onderling kan schakelen. We weten binnen het team precies van elkaar waar iedereen zijn kracht ligt. Richting de klant kunnen we dit dan ook optimaal benutten. Tegelijkertijd blijf ik mijzelf ook verder ontwikkelen. Ik ben leergierig, dus ik ben ook nieuwsgierig naar het werk van mijn collega’s en probeer te leren van de ervaringen en good practices die zij toepassen in hun opdracht. Dat weer vertalen in mijn eigen handelen is een leuke uitdaging.