Contact

Bilal Merabet – over FTE

FTE in drie woorden
Doelgericht Betrokken Gezellig

Bij FTE staat de consultant centraal. Een tastbaar voorbeeld hiervan is de aanloop naar mijn indiensttreding. FTE en ik hadden al vroegtijdig diverse gesprekken met elkaar. Over wie ik ben, wat ik wil en welk carrièrepad ik voor mij zie. Door dit uit te vragen kon sales direct op zoek gaan naar een opdracht die bij mij en mijn ambities past. En ook HR wist op deze manier al snel wat ik nodig had op het gebied van kennis en ontwikkeling om mijn ambitie te realiseren. Hierdoor voel ik mij gesteund door FTE in het carrièrepad wat ik voor mij zie.

Een goede match is ook wat FTE ambieert in de samenwerking met haar opdrachtgevers. Als een opdrachtgever niet voldoet aan het ‘FTE DNA’, dan gaan ze geen samenwerking aan. Ik vind het mooi om te zien dat FTE niet zomaar voor een deal gaat, maar een laag dieper kijkt.

Vraag je mij om FTE te vatten in drie woorden dan kom ik al snel uit op: doelgericht, betrokken en gezellig. Naast hard werken worden er namelijk ook regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Zo zijn er maandelijkse thema lunches, waarbij collega’s voor elkaar koken in de keuken van ons clubhuis. Op zulke dagen ontmoet ik ook andere consultants en staat de hele dag in het teken van samen werken, samen eten en samen borrelen aan het einde van de dag.

Zoek jij een werkgever waarbij jouw ambitie op nummer één staat en waar jij je razendsnel kan ontwikkelen in diverse rollen? Solliciteer dan op een van onze vacatures of ontdek in deze interactieve ervaring meer over FTE en wie weet verwelkom ik jou binnenkort als nieuwe collega.