Contact

Hamdi Kebapci – Over FTE

FTE in drie woorden
Open Familie Totaalpakket

FTE voelt voor mij als familie, je hoort er écht bij. Iedereen is ook heel open, je kan over van alles praten, ook als het niet over werk gaat. Iedereen staat voor elkaar klaar en de lijntjes onderling zijn kort. Dit warme familiegevoel had ik al heel snel toen ik hier binnenstapte en na al die jaren ervaar ik dit gelukkig nog steeds zo.

Sinds 2011 ben ik aan boord bij FTE en ik heb ons als detacheerder zien groeien naar een club die een totaalpakket kan bieden aan onze opdrachtgevers. We zijn geen leverancier meer, maar echt een partner geworden. We denken mee en bieden oplossingen op maat. Daarnaast maak ik ook graag dankbaar gebruik van de kennis en capaciteit die wij in huis hebben. Zo leer ik graag van collega’s en volg ik opleidingen om mijzelf te kunnen blijven ontwikkelen. In de afgelopen jaren ben ik van operationeel, doorgegroeid naar de meer strategische opdrachten. Ik ben blij dat ik binnen de muren van FTE mijzelf kan blijven ontwikkelen. Zo maak ik mooie stappen in mijn carrière en kan ik uitdagende opdrachten blijven doen.

Als ik verder denk aan FTE, dan denk ik ook aan plezier maken. Samen leuke dingen doen of een gezellige borrel met elkaar. Met regelmaat geeft FTE ook extra aandacht aan de familie van de medewerkers. Zo krijgen alle kinderen met hun verjaardag en Sinterklaas een cadeautje en wordt er een jaarlijkse familiedag georganiseerd. Ik vind het fantastisch dat zij zulke dingen doen, maar de meest dierbare herinnering voor mij is toch wel onze vakantie naar Turkije met het 12,5-jarig jubileum van FTE. Wat een feest was dat!