Contact

Irene Tram – Over FTE

FTE in drie woorden
Gezellig Modern Fijne werkgever

Er komt direct een positief gevoel bij mij naar boven als ik denk aan FTE Groep. Als je aangeeft waar je ambities liggen, dan houden ze hier altijd rekening mee bij het vinden van een passende (nieuwe) opdracht. Deze wendbaarheid van FTE en ook de korte lijntjes vind ik erg prettig.

Daarnaast besteedt FTE ook veel aandacht aan plezier. Niet alleen werkplezier, maar juist ook door het organiseren van leuke uitjes en activiteiten. Dat is nu in de coronatijd natuurlijk best een uitdaging, maar toch doet FTE haar best om iedereen plezier te laten beleven. Zo hadden we in september een gezellige barbecue met elkaar er is FTE rond de feestdagen met een grote versierde camper door het hele land gereden om iedereen een kerstpakket en een leuke ervaring te bezorgen.

Wat ik verder ook enorm waardeer is dat er bij FTE veel aandacht is voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik wilde graag aan de slag als data analist en ben toen een cursus gaan volgen om de benodigde programmeertaal te leren. Na het afronden van deze cursus, kon ik alles direct toepassen in de praktijk bij mijn nieuwe opdracht. Ik ben blij dat ik via FTE mijzelf kan blijven ontwikkelen. Zo werk ik iedere dag aan het realiseren van mijn eigen ambitie.