Contact

Jim Gerritsen – over FTE

Door mijn vorige baan weet ik wat ik in een werkgever zoek. Een plek met fijne collega’s, een warme en open cultuur en directe lijntjes. Mijn vorige werkgever had dat ook allemaal, maar ik wilde mijzelf ontwikkelen in een andere sector en met andere soorten opdrachten in de detachering. Toen ik dit voor mijzelf op een rijtje had, kwam kort daarna FTE op mijn pad als perfecte match.

Wat mij het meeste aanspreekt aan FTE Groep is dat het niet alleen maar draait om het werk. FTE heeft vooral aandacht voor mij en mijn ambities. In de eerste gesprekken kwam dit al duidelijk naar voren en kort daarna heb ik de keuze gemaakt om over te stappen naar FTE.

Direct bij mijn start heb ik met HR en een business manager gekeken waar mijn ambitie ligt, wat bij mij past en welke opleidingen en soorten opdrachten hier goed bij aansluiten. Ook ben ik direct toegevoegd aan een kennisgroep binnen FTE, waar ik met collega’s kan sparren en waar we onze kennis en ervaringen met elkaar kunnen delen. Kortom, ik ben warm ontvangen!

Mijn eerste opdracht via FTE Groep is bij Nationale Nederlanden, waar ik de rol van PMO’er vervul. Deze opdracht past goed bij mij, omdat ik graag met andere mensen samenwerk. Ik krijg er energie van om mensen aan te sturen, binnen het team ‘de koppen’ bij elkaar te krijgen en samen op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Mijn ambitie voor de toekomst is dat ik een rol kan vervullen als projectmanager of teammanager en daar werk ik graag met FTE samen naartoe.

Wil je meer weten over FTE? Stuur mij dan een persoonlijk berichtje of solliciteer via de website.