Contact

Mitchel Nooij – Over FTE

FTE in drie woorden
Persoonlijk Toegankelijk Plezier

Het eerste contact met FTE voelde direct goed. Al vrij snel ontdekte ik dat dit een club is die echt bij mij past. FTE is fris, ambitieus en laagdrempelig en een plek waar je gewoon lekker jezelf kunt zijn. Ook is iedereen heel betrokken en meedenkend. Toen ik startte op een nieuwe opdracht in een voor mij nieuwe rol gaf ik aan dit best spannend te vinden. Ik werd vervolgens direct gekoppeld aan een senior collega, zodat hij mij op weg kon helpen. Dat FTE beschikt over zo’n achterban en dat je van elkaar kan leren, vind ik heel prettig.

Het laagdrempelige en betrokken zijn wat ik eerder al noemde, zie je vooral terug in de kleine dingen. Zo ontvang je per post soms spontaan een cadeautje en werd ik met mijn verjaardag toegezongen via de telefoon. Dit zijn de kleine dingen die FTE echt FTE maken.

Wat ik verder ook heel tof vind, is dat ik inspraak heb en betrokken wordt bij verschillende bedrijfsprocessen. Het maakte daarbij voor FTE niet uit of je lang of kort in dienst bent, een goed initiatief wordt altijd gehoord. Ik ben naast mijn dagelijkse werkzaamheden regelmatig betrokken bij het organiseren van activiteiten en heb meegeholpen aan de opzet van een member get member actie om collega’s aan te sporen nieuwe collega’s te werven. Ik vind dit leuk voor de afwisseling en kan zo mijn kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie hotelmanagement nog inzetten bij FTE. Dus zoek jij een nieuwe baan, waar volop ruimte is voor het realiseren van je eigen ambities en waar jij je stem echt kan laten gelden? Solliciteer dan bij FTE en wie weet word jij binnenkort mijn nieuwe collega!