Contact

Roland Maissan – Over FTE

FTE in drie woorden
Plezier Ambitieus Betrokken

Werken bij FTE Groep was voor mij een bewuste keuze, en die keuze maakte ik in 2016. Het werk biedt veel afwisseling, je ziet veel bedrijven vanbinnen en ik coach intern onze medewerkers, iets wat ontzettend graag doe. Werken bij FTE ervaar ik als enorm leerzaam en de club voelt bovendien echt als een warm bad.

FTE wil Business Improver zijn en solutions bieden en dat past helemaal bij mijn ambities. Het liefst begeleid ik een project van A tot Z. Dat drijft me. Waarom? Omdat een project een doel heeft en het geeft mij een goed gevoel wanneer je met z’n allen een project goed kunt afronden. Ook in een opdracht zoek ik graag het vlak van samenwerken en coaching op en dit is vaak mogelijk in een projectteam. Dit geeft mij enorm veel energie en plezier in mijn werk. Plezier is overigens iets wat bij FTE ook hoog in het vaandel staat. We hebben regelmatig leuke uitjes samen en dat brengt je met z’n allen dichter bij elkaar. Ons 10-jarig jubileum hebben we in Italië gevierd. De relaxte sfeer zorgde ervoor dat je collega’s voelen als familie.

Ik vind het ook prettig dat alles bespreekbaar is bij FTE. Er is ruimte voor nieuwe ideeën, voor ontwikkeling of het volgen van een opleiding. Zo heb ik bijvoorbeeld de opleiding tot Insights Discovery Practitioner gevolgd. Hierdoor krijgt iedere consultant een profiel wat inzicht geeft in zichzelf en bijdraagt aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Vanuit dit profiel kan ik mijn rol als coach verder uitdiepen. Ik coach de consultants bij hun competenties, sparren samen over ambities, bespreek uitdagingen en geef feedback.

Mijn ambitie voor de toekomst is dat ik de profielen met bijbehorende workshops en teamsessies ook bij opdrachtgevers ga geven en dat ik nog steeds werk bij FTE als business consultant of projectleider. Het menselijke contact en de mogelijkheid tot het coachen van teams komt hierbij mooi samen. ­­­­