Contact

Suzan Polman – over FTE

FTE in drie woorden
Gezellig Gedreven Welkom

Een warm welkom, dat is het gevoel wat er direct in mij opkomt als ik denk aan mijn eerste ontmoeting met FTE. Al vanaf mijn eerste gesprek met FTE ervaarde ik een relaxte en fijne sfeer. Ik voelde meteen ‘hier pas ik goed tussen, dit is wie ik ben!’ Ik vind gezelligheid op de werkvloer erg belangrijk, maar ik vind het ook fijn om op z’n tijd een goed gesprek te voeren met een collega, een potje te kunnen poolen of met mooi weer een blokje om te kunnen. FTE vinkt al deze boxjes af. Wat ik ook heel tof vond, was dat ik mee mocht op vakantie naar Malaga, hoewel ik pas de maand daarna in dienst kwam bij FTE. Het was een heel gaaf feestweekend en ik heb meteen mijn nieuwe collega’s leren kennen.

De rol als Junior Office Manager is nieuw voor mij. Mijn ambitie voor nu is om te groeien in mijn rol, kennis op te bouwen en mijn plek te vinden binnen de organisatie. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen en nog een opleiding volgen als ik een beetje gesetteld ben. Bij FTE krijg ik volop de ruimte om te ontdekken en te groeien en dat voelt heel goed. Ik kan met recht zeggen: ik voel mij thuis bij FTE.

Ben jij ook op zoek naar een werkplek waar jij je thuis voelt en waar je helemaal jezelf kunt zijn? Solliciteer dan bij FTE en wie weet worden we binnenkort collega’s. Natuurlijk mag je mij ook altijd een persoonlijk berichtje sturen als je meer wilt weten over FTE.