Contact

Van business consultant naar business manager

Bij FTE Groep vinden we het belangrijk dat iedereen op zijn of haar plek zit en werken we samen aan het realiseren van jouw ambities. Deze ambities realiseren we door passende opdrachten te vinden voor onze Business Improvers en opleidingen aan te bieden om jezelf verder te ontwikkelen. We proberen de wensen van onze FTE’ers altijd zo goed mogelijk te vervullen en samen met HR jouw eigen carrièrepad vorm te geven. Mitchel Nooij vertelt graag over zijn rolwisseling.

Sinds augustus 2021 ben ik werkzaam bij FTE Groep. Ik ben gestart als business consultant en mijn eerste opdracht vervulde ik als projectleider bij een grote pensioenuitvoerder. Ik heb deze rol negen maanden met veel plezier vervuld, maar ergens miste ik het commerciële aspect. Bij FTE kwam (precies op het goede moment) binnen het salesteam een functie vrij als business manager en dat zag ik als een mooie kans. Er volgde een gesprek en niet veel later kon ik starten binnen het salesteam van FTE.

Als business manager ben ik gefocust op relatiebeheer en monitor ik het toekomstperspectief bij klanten. Natuurlijk is het ook zaak om de ambities van onze medewerkers in zicht te hebben, om zo altijd de juiste match te kunnen maken tussen onze opdrachtgevers en medewerkers. Het leukste aan mijn rol vind ik het contact met de mensen en het netwerken, dat past echt bij wie ik ben. Ik krijg veel energie, wanneer ik onze consultants op een passende opdracht heb geplaatst. Mijn kennis uit de financiële dienstverlening en interesse in de publieke sector komen dan ook goed van pas en kan ik nu optimaal inzetten in mijn rol als business manager.

Mijn ontvangst binnen het salesteam van FTE heb ik ervaren als een warm welkom en ik vind het leuk dat ik kan leren van mijn directe collega’s. Naast dat ik mijzelf verder wil ontwikkelen in deze rol, volg ik ook de ontwikkelingen in de markt op pensioengebied op de voet. Er gebeurt veel rondom migratietrajecten en het nieuwe pensioencontract. Voorlopig ben ik nog niet uitgeleerd en blijf ik mijzelf 200% inzetten om de ambities te realiseren van onze opdrachtgevers, collega’s en FTE.