Gonny Dunnink

Hoofd Customer Services

‘We willen samen problemen oplossen’, die houding typeert voor mij FTE.

‘Samen optrekken in een roerige branche’

‘Tienduizend levensverzekeringen omzetten. Voor die uitdaging stond Scildon twee jaar geleden. Daarbij konden we wel wat versterking gebruiken. Hoeveel precies, geen idee. Ook dat moesten we gaan ervaren. Daarom zochten we een groep professionals en flexibiliteit om de klus te klaren. We gingen met drie organisaties in gesprek, waaronder FTE Groep.

De oprecht persoonlijke en betrokken aanpak van FTE Groep viel mij direct op. Mede om die reden zijn we ook met hen in zee gegaan. Dat was overigens niet de eerste keer. Scildon werkt al zo’n acht jaar samen met FTE Groep. Voor mij persoonlijk was dit project een mooie samenwerking.

Vol energie zijn we aan de slag gegaan. Martijn van FTE zei: ‘We willen het als een project aanpakken.’ Dat vraagt vertrouwen en werd waargemaakt. Op een dag kwam hij met een enorme bel binnen met een schel alarmgeluid. Bij iedere 250 klanten lieten we de bel afgaan, supergrappig. Dat vond ik een mooie manier van het tonen van betrokkenheid.

Tevens ondersteunde FTE ons in dit project bij het inzetten van Whatsapp. Al onze klantcontacten leggen we vast in dossiers, dus ook de Whatsapp-berichten. Daarvoor bedacht een medewerker van FTE een vernuftige oplossing, echt top.

‘We willen samen problemen oplossen’, die houding typeert voor mij FTE. Ze willen onze producten, onze service en onze uitdagingen ook echt begrijpen. Om vervolgens samen een oplossing uit te werken. We trekken samen op in een roerige branche.

Daarbij stellen ze zich op als partner. En dus niet als een afstandelijk bureau, dat zoveel mogelijk en zo lang mogelijk mensen wil plaatsen. FTE schakelt bovendien snel. Als je vandaag belt, heb je morgen drie cv’s in huis en overmorgen mensen aan het werk.

FTE is zelf ook in ontwikkeling, merk ik. Ze willen meer projectmatig gaan werken en zich ook op andere markten gaan bewegen. Ze durven zich daarbij open en kwetsbaar op te stellen. Mijn tip voor FTE? Blijf vasthouden aan de persoonlijke touch en aan de menselijke manier van ondernemen.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen