Helma Heusinkveld

Actuarieel Consultant

‘Bij FTE kan ik me blijven ontwikkelen’

Sinds 2016 heb ik de overstap gemaakt naar FTE Groep. Ik heb er geen moment spijt van gehad.

Op dit moment ben ik gedetacheerd bij Zwitserleven op de IT-afdeling als actuarieel tester. Ik simuleer situaties en haal daarmee fouten uit het systeem. Zwitserleven is een prettige opdrachtgever, ik werk er graag.

Als consultant wil ik mij graag verder ontwikkelen. FTE Groep biedt mij die kans. Toen ik er net werkte, bood FTE mij aan om de opleiding tot business analist te volgen. Daar heb ik natuurlijk direct ‘ja’ op gezegd. Grappig: zonder dat ik het aangaf, sloot FTE aan bij mijn persoonlijke wensen.

Als business analist word je eerder in een proces betrokken dan een uitvoerend professional. Het lijkt me leuk om zelf technische oplossingen te bedenken voor business uitdagingen, om meer aan de ontwerptafel te zitten.

Sinds ik deze opleiding doe, voer ik bij Zwitserleven ook verschillende taken uit op dat gebied. Wie weet heb ik daar bij een volgende opdracht iets aan. Want FTE Groep faciliteert mij met goede opdrachten, maar verwacht ook dat ik zelf opdrachten uitbouw.

Daarin krijg ik volop ondersteuning. Niet alleen door opleidingen. FTE organiseert ook regelmatig kennissessies voor collega’s en opdrachtgevers. Zo blijf ik van alle ontwikkelingen op de hoogte en betrokken bij collega’s.

De onderlinge sfeer bij FTE Groep is goed. Er zijn veel borrels en uitjes, maar het voelt niet als een verplichting. Die vrijblijvendheid bevalt me goed. Door de inspirerende omgeving ben ik graag onder collega’s.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen