Roland Maissan

Pensioen Consultant

‘Samen succesvol zijn, dat is mijn drive’

Werken bij FTE Groep was voor mij een bewuste keuze. Het werk biedt veel afwisseling, je ziet veel bedrijven van binnen. Dat is leerzaam. FTE voelt bovendien als een warm bad, de onderlinge sfeer is goed.

Ik werk nu bij PGGM. Naast het op orde brengen en structureren van deel van de werkvoorraad, doen we een aantal projecten​ rondom het verbeteren van de datakwaliteit. Bijvoorbeeld het kloppend krijgen van de WW-gegevens.

FTE Groep kiest steeds vaker voor een projectmatige aanpak, waar we voorheen voornamelijk ‘handjes’ leverden in de uitvoering. Dat past helemaal bij mijn ambities. Het liefst begeleid ik een project van a tot z. Dat drijft me. Waarom? Een project heeft een doel. Met z’n allen een project goed afronden, geeft een goed gevoel. Samenwerken en coachen van elkaar​ in een projectteam geeft veel energie en plezier.

​Ik volg nu diverse opleidingen. Daarbij bied FTE mij coaching aan, want met alleen een papiertje op zak ben je er natuurlijk niet. Bij huidige opdrachtgevers verricht ik nu meer taken die aansluiten bij mijn opleiding. Het is goed om ervaring op te doen, zodat ik kan gaan groeien in die rol.

Ik vind het super dat onze opdrachtgevers daar open voor staan. Natuurlijk moet je dat zelf ook ‘afdwingen’. FTE verwacht een ondernemende rol. Veel is mogelijk, maar je moet wel zelf aan de slag en komen met een plan.

Wat ik in de toekomst hoop te doen? Dan werk ik nog steeds bij FTE en ben ik business analist​ of projectleider bij een fonkelnieuw pensioenfonds. Ik heb er nu al zin in!

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen