Vivian de Wit

Manager Support bij FTE Groep

‘FTE verwacht dat je vooruit wil’

In 2008 startte ik bij FTE Groep als officemanager. In het begin werkte ik alleen met Denis en Martijn, de oprichters. Nu hebben we ruim honderd professionals aan het werk.

We spreken en zien elkaar niet dagelijks, afgezien van de vaste kern van medewerkers die op kantoor werkt in Utrecht. Onze uitjes en kennissessies zijn de verbindende factoren. Daarom investeren wij daar veel in.

Als Manager Support ben ik verantwoordelijk voor de ondersteuning van het kernproces van de units, voor alle backoffice-zaken en de events. ‘Wij realiseren ambities’ is ons motto. Onze medewerkers maken dat waar. Daarom is het belangrijk dat wij hen daarbij goed ondersteunen. Ik krijg daarbij veel vrijheid, dat voelt goed.

​Eerst deed ik alles zelf, nu heb ik meer een coördinerende taak. Ik overzie wat nodig is en fungeer vaak als ‘smeerolie’. Afwisseling is het leukste aspect van mijn werk. Zo komen bij de projecten administratieve taken kijken. Ook verzamel ik managementinformatie en ondersteun ik de salesmensen en de units. Het is heel veel en heel leuk.

FTE voelt heel eigen. Ondanks onze groei is het een hechte club, zonder dat het klef is. Dat zit in kleine dingen, aandacht. We ontmoeten elkaar ook veel op inhoud, zoals tijdens trainingen en kennislabs. Zo heb ik vorig jaar ook een LEAN training gedaan samen met meerdere collega’s. Dan praat je toch weer op een andere manier met elkaar. Je hoeft hier dus niet stil te staan. Sterker nog, iedereen verwacht dat je vooruit wil.

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen