Contact

Missie en visie

Wij realiseren ambities!

Missie en visie

Veel organisaties zijn in transitie, zoeken naar efficiƫntie en innovatie. Willen hun dienstverlening verbeteren of groei realiseren en moeten daarbij voldoen aan wet & regelgeving. Vaak zijn eerder begaande paden niet meer toereikend. Aanpassing is noodzakelijk. Aanpassing betekent verandering. En verandering vergt een ander gedrag van mensen, andere competenties, een beter passend besturingsmodel of een andere technologie. De weg naar een toekomstbestendige organisatie is een weg vol met uitdagingen.

FTE heeft als doel om organisaties die staan voor deze uitdaging met al onze energie en kennis te helpen bij het realiseren van deze veranderingen. Veranderen om te verbeteren. Door samen met onze business improvers en opdrachtgevers, concrete resultaten te behalen en plannen uit te voeren in plaats van ze alleen te maken.

Wij werken daarbij samen, vanuit onze waarden openheid en betrokkenheid, wendbaarheid, ontwikkeling en vooral een dosis plezier. Wij geloven namelijk in de kracht van plezier. Plezier bij de mensen met wie wij samenwerken, bij onszelf, onze omgeving. Met plezier slagen we er namelijk beter in wat we voor onze klanten en medewerkers willen bereiken. Plezier trekt aan, verbindt en geeft energie en betekenis aan alles wat we doen. Plezier leidt tot een betere samenwerking, betere resultaten en werkgeluk.