Contact

Missie en visie

Wij realiseren ambities!

Missie en visie

De weg naar een toekomstbestendige organisatie is een weg vol met uitdagingen. Organisaties zijn continu in transitie. Verbeteren hun dienstverlening, zoeken naar groei of passen zich aan op wet & regelgeving. Transitie betekent verandering. En verandering vergt een ander gedrag van mensen, de inrichting van de organisatie, het besturingsmodel of technologie.

FTE heeft als doel om organisaties die staan voor deze uitdagingen met al onze energie en kennis te helpen bij het realiseren van veranderingen. Veranderen om te verbeteren. Wij ondersteunen organisaties bij veranderprogramma’s en projecten met onze expertise op het gebied van analyse, advies en implementatie.

Wij werken daarbij samen, vanuit onze waarden openheid, betrokkenheid, wendbaarheid en ontwikkeling. Maar bovenal met heel veel plezier. Wij geloven namelijk in de kracht van plezier. Plezier bij de mensen met wie wij samenwerken, bij onszelf, onze omgeving. Met plezier slagen we er namelijk beter in wat we voor onze klanten en medewerkers willen bereiken. Plezier trekt aan, verbindt en geeft energie en betekenis aan alles wat we doen. Plezier leidt tot een betere samenwerking, betere resultaten en werkgeluk.