Werken bij

Missie en visie

Wij realiseren ambities!

Missie en visie

Vaak zijn de eerder gebaande paden niet meer toereikend. Is een bijstelling van de strategie niet voldoende om de ambities te realiseren. Of om te overleven. Veel organisaties moeten zich aanpassen aan de nieuwe realiteit. En vinden dat moeilijk. Er is behoefte aan andere competenties, beter passende besturingsmodellen, nieuwe technologie en expertise van professionals die de business echt begrijpen. In deze wereld zijn veel organisaties aan het transformeren. Op weg naar een toekomstbestendige organisatie.

FTE heeft als missie om organisaties die staan voor deze uitdaging te helpen bij de realisatie van hun ambities hierbij. Op elk niveau. In de rol van gids, partner, trusted advisor.

Wij zorgen ervoor dat we strategie gaan realiseren. Dat we het doorvertalen naar de werkvloer, naar concrete acties en concrete resultaten. In alle lagen van de organisatie. Dat we organisaties helpen bij prestatie doorbraken en het meekrijgen van medewerkers in verandering. Bij de digitale transformatie en de diverse projecten die lopen om alles nog beter op orde te krijgen.

FTE heeft als doel om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.

Hierbij ontzorgen we maximaal. Vanuit het principe voor doen, samen doen en zelf doen, zetten wij de expertise en het enthousiasme van onze consultants en business specialisten op diverse manieren in. Van consultancy tot detachering en projectsourcing. Van slimme oplossingen tot kennisontwikkeling met training. Met altijd maar een doel: het realiseren van de ambities van onze opdrachtgever.