Contact
Nieuws
8 april 2020

De 4 beloftes van FTE Groep

Wij realiseren ambities! Ook tijdens de corona crisis. Onze consultants en experts werken ook nu gewoon door. Natuurlijk wel op een andere manier. Ze doen dit vanuit huis en bij sommige opdrachtgevers nog steeds op kantoor (in deeltijd shifts). Ze zijn gewend met eigen verantwoordelijkheid door te werken, inzicht te geven in hun productiviteit en tijdig te informeren.

Maar wat als het werk bij je op de afdeling enorm toeneemt? Je extra capaciteit nodig hebt, je adviezen wilt, achterstanden snel moet wegwerken of je alvast wilt voorbereiden op de periode na de corona crisis? Ook nu realiseren wij je ambities en staat FTE voor je klaar!

Onze consultants zijn gewend om via digitale werkomgevingen hun werk (op afstand) te doen. Ook voor een eerste kennismaking (intakegesprek) of het inwerken van een medewerker hebben wij praktische oplossingen. Bijvoorbeeld het virtuele kantoor van FTE. Alle consultants beschikken bij ons over voldoende mogelijkheden en middelen om de werkzaamheden voor je uit te voeren. Ontbreekt er iets, dan faciliteren we dat. We houden hierbij rekening met het systeemlandschap en hardware faciliteiten van jouw organisatie. Juist in deze tijd komt onze expertise als flexibele schil enorm van pas.

De 4 beloftes van FTE Groep
1. FTE consultants bieden praktische oplossingen voor jouw uitdaging
2. FTE Groep faciliteert in voldoende mogelijkheden
3. FTE Groep houdt rekening met jouw systeemlandschap en hardware faciliteiten
4. FTE Groep biedt inzicht in productiviteit

Meer weten? Neem dan contact op met onze Business Managers Dias, Leoni, Roeland en Wouter.