Contact
Nieuws
16 maart 2023

Maak kennis met Amand

Complexe problemen duurzaam oplossen en de nadruk leggen op duidelijke communicatie, daar krijg ik energie van!

Als PMO’er krijg ik dagelijks vragen als: hoe zorg je ervoor dat je alles inzichtelijk hebt en snel kan schakelen? En hoe verbind je mensen om effectief samen te werken? Door mijn verschillende ervaringen binnen de financiële dienstverlening heb ik kennis en ervaring opgedaan om multi-inzetbaar te zijn bij projecten en deze vragen duurzaam op te kunnen lossen.

Nauwkeurig en proactief te werk gaan is mij op het lijf geschreven. Door mijn leergierige en nieuwsgierige houding maak ik nieuwe informatie en processen snel eigen. Daarbij haal ik energie uit het creatief samenwerken met collega’s en breng ik een sterke analytische en kritische blik mee.

Samen met mijn vriendin en onze twee konijnen wonen we in het mooie Den Haag. In de weekenden ga ik graag hiken en daarbij kies ik het liefst voor de meest uitdagende paden. Tot het uiterste gaan en doorpakken als het zwaar wordt. Deze mentaliteit neem ik mee naar de werkvloer. Daarnaast ben ik veel in cafés te vinden om met vrienden bij te praten en te genieten van een goede kop koffie. Ook sla ik geregeld een boek open en kijk ik graag films.