Contact
Nieuws
1 juni 2023

Maak kennis met Berend

Mijn ambitie is om mens en informatie dichter bij elkaar te brengen door slimme oplossingen in te zetten!

Als Business Data Analist ben ik sterk in het vertalen van complexe technische dataconcepten naar praktische dataoplossingen. Ik kijk naar het grotere geheel en voel me in mijn element wanneer ik organisaties kan helpen om (meer) data-gedreven te werken en herhalende taken kan automatiseren. Het analyseren van data, werken met vernieuwende producten/services en het stimuleren van digitale innovatie en implementeren van veranderingen binnen organisaties, geeft mij energie.

Naast het vergroten van flexibiliteit en efficiëntie voor de organisatie, vind ik het vooral belangrijk om de robot uit de mens te halen, zodat medewerkers zich kunnen richten op hun creativiteit en menselijke interactie.

Het combineren van elementen die elkaar versterken, zie je ook terug in mijn passie voor zeilen. Sport, natuur en de techniek van een boot maken zeilen een fantastische bezigheid. Het aanpassen aan veranderende omstandigheden, het bereiken van doelen, probleemoplossend vermogen en samenwerken met een team zijn elementen die ik zowel als zeiler en als Business Data Analist gebruik.

Met mijn technische bedrijfskundige achtergrond, expertise op het gebied van digitale verandertrajecten en mijn passie voor zeilen, breng ik een unieke combinatie van vaardigheden en ervaring mee.

Opzoek naar een Business Data Analist of vergelijkbare functie? Berend is beschikbaar voor een nieuwe opdracht om jouw team, afdeling, project of organisatie te helpen om de juiste (digitale) koers te varen. Interesse? Neem vandaag nog contact op met FTE.