Contact
Nieuws
11 april 2023

Maak kennis met Bilal

In groepsverband werken aan complexe vraagstukken en samen resultaten behalen, geeft mij energie!

Als business analist ben ik sterk in het bereiken van operationele efficiëntie en veranderprocessen. Ik wil altijd de vraag achter de vraag scherp krijgen. Ik motiveer mijn omgeving met mijn projectaanpak en enthousiasme. Wanneer ik mensen kan samenbrengen en in beweging kan krijgen in een veranderende omgeving, geeft mij dat een gevoel van voldoening.

De focus ligt bij mij altijd op het behalen van een hoge klant- en medewerkerstevredenheid. Ik signaleer risico’s, knelpunten en afwijkingen binnen de organisatie en stuur de bedrijfsprocessen bij om deze op te lossen.

Naast mijn werk als business analist vind ik het belangrijk om een goede balans te hebben tussen werk en privé. Ik geniet van mijn vrije tijd en breng graag tijd door met mijn familie en vrienden. Ik houd van reizen en nieuwe culturen ontdekken, wat mij helpt om nieuwe perspectieven te krijgen en creatieve ideeën te ontwikkelen. Ik sport ook regelmatig en probeer gezond en fit te blijven. Net als bij het handhaven van een gezonde en actieve levensstijl, vereist succes voor een business analist vaak toewijding en vastberadenheid.

Ook een Business Analist (IT) nodig? Neem contact op met FTE!