Contact
Nieuws
13 juli 2023

Maak kennis met Dennis

Zoeken naar een methode om taken makkelijker, sneller en slimmer te maken, daar krijg ik energie van!

Als Business Analist sla ik graag een brug tussen IT en de business. Hierbij kijk ik naar het IT-proces door de ogen van de opdrachtgever. Hoe kan de opdrachtgever een optimale klantbeleving krijgen, zonder te veel onnodige inspanning? Ik ben gedetailleerd, klantgericht, taakgericht en heb analytisch vermogen. Ik denk graag actief mee, signaleer klantwensen en vertaal deze vervolgens naar business requirements. Kortom, zodra ik processen kan verbeteren ben ik helemaal in mijn element!

Ik kan helemaal opgaan in de omgeving en mij vastbijten in nieuwe informatie. In mijn vrije tijd ben ik atletiektrainer en bezig met verschillende sporten (hardlopen, wielrennen, sportschool) en ga daarbij geen uitdaging uit de weg. Één uitdaging is voor mij niet genoeg! Dit pas ik ook graag toe bij een opdrachtgever, mag ik per 1-8 bij jouw organisatie voor meerdere problemen een (generieke) oplossing bedenken?

Dennis is per 1-8 beschikbaar voor een nieuwe opdracht waar hij graag als Business Analist of procesowner zich wil verdiepen in business development, testen, ketenbeheer en customer engagement. Interesse? Neem dan contact met ons op.