Contact
Nieuws
3 augustus 2023

Maak kennis met Jim

Een uitdagende rol waarin ik de verbindende link ben tussen afdelingen, projecten en stakeholder is waar ik energie van krijg!

Een omgeving met reuring en flinke druk op de ketel? Daar ben ik op mijn best! Als plaatsvervangend projectleider (of Senior PMO rol) vind ik het leuk om complexe vraagstukken op te lossen, hoogwaardige presentaties en trainingen te geven en het beste uit de beschikbare middelen te halen. Door mijn extraverte persoonlijkheid neem ik gemakkelijk initiatief en streef ik altijd naar het ontwikkelen van sterke professionele relaties met zowel collega’s als opdrachtgevers.

Projecten leiden, rapportages maken, vraagstukken analyseren en continu verbeteren, voor mij is geen berg te hoog! Soms neem ik dat heel letterlijk. Zo ben ik eerder deze zomer van Noord-Italië naar Nederland gefietst in 8 dagen. 160 kilometer per dag over hoge bergen fietsen, ik vind het fantastisch!

Per september is Jim beschikbaar voor een nieuwe opdracht. Mag hij binnen jouw team/ afdeling, project of organisatie ook veel mooie kilometers maken? Neem dan contact met ons op.