Werken bij
Nieuws
24 juli 2019

Paul van Schaik start als partner bij FTE Improvery

Vanaf 1 augustus 2019 versterkt drs.ing. Paul van Schaik (54) het FTE Improvery-team als partner voor prestatiedoorbraken. FTE is erg enthousiast over zijn komst. “Pauls visie en manier van werken sluiten naadloos aan op FTE Improvery’s kijk op het verbeteren van prestaties”, aldus Arthur Pans, partner FTE Improvery. “Voorop daarin staat dat we medewerkers in staat stellen om zelf succesvol te zijn.”

Paul van Schaik heeft de afgelopen twintig jaar directies, managers en medewerkers ondersteund en uitgedaagd om ogenschijnlijk onmogelijke resultaten te bereiken. Hij is auteur van het boek ‘De Prestatiedoorbraak: haal ongekende resultaten met bevlogen medewerkers’ en medeauteur van het recent verschenen boek ‘Wij is belangrijker dan Why, de prestatiedoorbraak van NS’. Paul: “Het is mijn passie om met groepen mensen het onmogelijke mogelijk te maken en echte doorbraken te realiseren. Ik heb heel veel zin om dat samen met FTE en klantorganisaties te gaan doen.”

FTE Improvery – onderdeel van FTE Groep – is een jong, snelgroeiend consultancy- en trainingsbureau dat organisaties ondersteunt bij de transformatie naar meer wendbaar en resultaatgericht werken. Ook helpt FTE Improvery organisaties bij het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren en Agile werken. “Met de komst van Paul van Schaik zetten we een volgende stap richting thougth leadership op het gebied van verandermanagement en het benodigde leiderschap in Nederland,” aldus Sybrand Hoekstra, partner FTE Improvery.

FTE Groep begeleidt en ondersteunt al dertien jaar organisaties in hun transitie door te helpen strategie concreet te maken en deze te vertalen naar de inrichting van de organisatie en de operatie. “Met onze kennis van verbeteren, processen, data en het businessdomein, en met onze grote operationele capaciteit, zijn we in staat om op elk niveau de ambities van onze opdrachtgevers daadwerkelijk te realiseren”, vervolgt Denis Slootman, medeoprichter van FTE. “Dat doen we met consultancy, detachering, projecten en opleidingen. Met Paul in ons team zetten we een mooie volgende stap.”

Meer over dit onderwerp:

Paul van Schaik start als partner bij FTE Improvery
Wie is Paul van Schaik en hoe ziet zijn track-record eruit?
Hoe komt het dat slechts 20% van de mensen zijn best mogelijke prestatie levert?
Wat kan de komst van Paul van Schaik jouw organisatie opleveren?
Op welke manier levert Paul van Schaik inspiratie voor ervaren toppers en toptalenten?