Werken bij
Nieuws
9 september 2020

Prestatiedoorbraak realiseren door extreem eigenaarschap

Op donderdag 1 oktober aanstaande tussen 12.00 en 13.30 uur faciliteren Paul van Schaik (FTE Improvery) en Armand van Velzen (Allied Forces) een online team ervaring. Jij gaat als deelnemer kennismaken met de stappen die nodig zijn om met een team een prestatiedoorbraak te realiseren. Naast inhoudelijk kennismaken met de stappen, ga je zelf als teamlid de stappen ervaren. De stappen zijn:

  • Gedrag van mensen (in teams)
  • Extreem eigenaarschap
  • Kennismaken met je team
  • Wij-vorming van het team
  • Wat is onze missie
  • Missie uitvoeren

Op interactieve wijze ga je zelf alle stappen door met aan het eind de ervaring en reflectie op de missie en het proces.

Wie zijn de sprekers
Paul van Schaik is partner voor Prestatiedoorbraken bij FTE Improvery, een consulting en trainingsorganisatie. Hij is auteur van De Prestatiedoorbraak en mede-auteur van het boek Wij is belangrijker dan Why. Dat laatste boek beschrijft de prestatiedoorbraak van NS. Armand van Velzen, is oprichter en partner van Allied Forces. Hij diende 16 jaar als officier bij het Korps Mariniers en wist overal ter wereld met zijn teams onder lastige omstandigheden succesvol te zijn. De belangrijkste les die hij leerde was dat zelfs het onmogelijke bereikbaar is als je iedereen in het team als gelijke behandelt, teamleden op hun talenten inzet en extreem eigenaarschap toont.

Schrijf je nu in via deze link. Na registratie ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie.