FTE Leven & Pensioen


FTE Leven & Pensioen heeft de ambitie om de best doordachte oplossing te bieden op het gebied van kennis en capaciteit, waarbij detachering, projectproposities en maatwerk onze instrumenten zijn om de doelen van onze klanten te realiseren. Onze hoog opgeleide pensioenspecialisten zetten hun kennis en capaciteit met name in op het gebied van business implementatie van wetgeving, migratie- en conversietrajecten, testwerkzaamheden en aanpassingen in administratieve processen en systemen.


Johan1

Onze professionals

Ertugrul Bakim

Ik ben Ertugrul, 30 jaar oud en als pensioenconsultant in dienst bij de FTE Groep. Ik heb onder andere gewerkt in opdrachten rondom conversietrajecten en business analyse. Inmiddels ben ik bijna 2 jaar in dienst van FTE. Het gevoel wat ik heb is dat je bij FTE altijd serieus wordt genomen. Er wordt naar je geluisterd en je mening wordt duidelijk gewaardeerd. Ik heb diverse collega’s met uiteenlopende expertise en achtergronden, wat het erg leuk maakt. Ook is de sfeer toegankelijk, je kunt altijd met vragen bij elkaar terecht. FTE is voor mij een professionele, leuke organisatie waar een familiesfeer heerst.

Patrick Wijker

Werkzaam bij FTE sinds 1 augustus 2013. Vanaf het begin ben ik heel erg goed opgenomen in de groep. De goede sfeer viel mij meteen op. Niet alleen op kantoor maar ook met mijn andere collega FTE’ers in de detachering. Het niveau is zo’n beetje gelijkwaardig. We hebben een flink aantal jaren ervaring en qua kennis- en opleiding sluit het allemaal wel goed op elkaar aan. Het mooie daaraan is dat je altijd wel iemand hebt om qua kennis en ervaring op terug te vallen, bijvoorbeeld als persoonlijke coach. FTE wil niet alleen goede mensen leveren aan opdrachtgevers, maar zorgt ook voor ontwikkeling van haar eigen mensen.

Er is voldoende ruimte voor het volgen van opleidingen, cursussen, workshops waarmee FTE’ers zich kunnen onderscheiden in de markt en wat zorgt voor ruimere mogelijkheden voor wat betreft opdrachten. Ik heb de eerste maanden zelf mijn WFT Pensioenen behaald. Gezelligheid is ook een belangrijke factor binnen FTE. Ik heb al een aantal borrels meegemaakt, het Sinterklaasfeest met de kids, het Nieuwjaarsuitje en de MudMasters. Kortom niet alleen gezelligheid maar ook vitaliteit! Als je dus wilt werken bij een organisatie die je de kans geeft jezelf te ontwikkelen en voor je op zoek gaat naar leuke uitdagende opdrachten, een organisatie die naast professioneel ook heel gezellig is, dan moet je bij FTE komen.

 


FTE Groep-7


Wie ben jij?

Jij bent ondernemend, betrokken en integer. Je fungeert goed zelfstandig, hebt uitstekende communicatievaardigheden en vind het prettig om eigen verantwoordelijkheid te dragen. Een goede balans tussen hard werken en fun vind jij belangrijk. Je streeft ernaar om het beste uit jezelf te halen en vind een organisatie die jouw ontwikkeling stimuleert belangrijk.

Wat kunnen wij jou bieden?

Fun, uitdaging, ontwikkeling en een goede beloning! FTE Leven en Pensioen is een jong en leuk bedrijf om voor te werken. Onze cultuur is open, informeel en kent weinig hiërarchische lagen. Er is alle ruimte voor creativiteit en ondernemerschap. De sfeer is betrokken en de binding is hoog. Deze worden verder versterkt door de persoonlijke aandacht en onze vele uitjes, borrels, etentjes en kennissessies. We dagen je uit door je je eigen verantwoordelijkheid te geven en helpen je je te ontwikkelen middels opleidingen en coaching door ervaren rotten in het vak.

Meer weten?

Leoni de Jong
Commercieel Manager
FTE Leven & Pensioen
06 13 00 20 30