Wij realiseren ambities

De ambities van onze FTE’ers en onze opdrachtgevers zijn altijd ons vertrekpunt. Waar wil je naar toe? Wat is de uitdaging? Wij zijn oprecht geïnteresseerd in jouw ambities en helpen jou of jouw organisatie graag met de realisatie daarvan. 

Wat doen wij?

Met onze 100 professionals ondersteunen wij organisaties bij het operationaliseren van hun strategie. Ook zijn wij een partner bij verbeter- en verandertrajecten. Bij FTE Groep werken business specialisten op het gebied van Leven & Pensioen, Actuarieel, Business & IT, Continu Verbeteren en Talent.

FTE Groep is actief op zowel tactisch als operationeel niveau. De kennis van onze professionals bieden wij aan middels detachering, operational consultancy en in projecten. Daarnaast voorzien wij in werving & selectie en opleiding & training.

Over FTE Groep

Onze ambitie

Onze ambitie is partner te zijn bij het realiseren van ambitie. Dat is wat ons drijft en waar wij energie van krijgen. Wij willen relevant zijn voor onze professionals én opdrachtgevers. Impact hebben. Door oprecht geïnteresseerd te zijn in iemands ambitie en door al onze beschikbare kennis en middelen in te zetten voor de beste oplossing.

Onze visie

Organisaties passen zich continu aan, aan de nieuwe realiteit. Outside-in denken. Wendbaar zijn. Nieuwe technologie als kans of bedreiging? Dat vergt aanpassingsvermogen. Van het management maar ook van de mensen zelf. Het vergt zeker DOEN. Plannen zijn er genoeg, wat ons betreft zit het echt in de uitvoering. FTE ziet dit als de grote uitdaging. Hoe krijg ik het gerealiseerd?

Onze beloften

Wij doen wat we beloven

Wij zijn open en eerlijk

Wij zijn betrokken bij andermans ambitie

Wij verbinden

Wij gaan altijd voor de beste oplossing

Wij werken samen aan plezier

Wij bieden ruimte voor initiatief en ideeën

Onze ambitie is dat wij het samenwerken leuk maken. Resultaat boeken, maar wel op een wijze dat we er energie van krijgen.
 • Kennismanagement

  Onze FTE’ers werken bij FTE met een reden. Zij gaan voor hun ambitie. Daarom zijn wij actief met kennisontwikkeling, waarbij er naast opleiding en training, veel ruimte is om zelf op ontdekking te gaan. Zoals in één van onze LABS of bij onze workshops. Opdrachtgevers zijn ook vaak op zoek naar het toepassen van nieuwe technologie of methodieken in hun eigen praktijk. Vanuit co-creatie werken we samen met hen in ons ProcesLAB, RobotLAB of een van de andere LABS.

 • MVO

  MVO werkt wanneer we er zelf mee verbonden zijn. Vandaar dat wij goede doelen steunen die zelf worden aangedragen door onze FTE’ers, opdrachtgevers of partners. Zo leveren onze medewerkers hun kerstpakket in voor een goed doel. We werken er ook het liefst samen aan mee. Inmiddels hebben we een kerstdiner verzorgd voor ouderen, lopen we zelf regelmatig mee met een sponsorloop of zijn we donateur voor doelen die onze FTE’ers zelf hebben voordragen.

 • Ondernemerschap

  FTE is een ondernemende club. Het zit in ons DNA. Voortdurend zijn wij op zoek naar manieren, kennis en innovatie om onze opdrachtgevers nog beter te ondersteunen en onze professionals nog meer perspectief te bieden en zichzelf te laten ontplooien. Wij stimuleren initiatief, bieden ruimte om te proberen en belonen ondernemerschap met ons ondernemende beloningsmodel of aandelen.

 • 2006
  opgericht
  75
  FTE'ers
  25
  freelancers
  20
  klanten
  8.9
  op betrokkenheid

  Onze Units

  Leven & Pensioen
  Actuarieel
  Business & IT
  Improvery

  FTE Leven & Pensioen
  FTE Leven & Pensioen zet ervaren pensioenspecialisten en consultants in, in zowel operations als change. Onze specialisten beschikken over enorm veel domeinkennis waarmee we processen verbeteren, migratie en wetgeving trajecten realiseren of plug & play capaciteit kunnen leveren.

  FTE Actuarieel
  FTE Actuarieel zet hoogopgeleide specialisten in op het snijvlak van pensioen, IT en actuariële kennis. Onze ervaren specialisten zijn actief in het actuariële domein, testmanagement, change, data-analytics en riskmanagement.

  FTE Business & IT
  Business & IT biedt expertise en oplossingen op het snijvlak van business & IT. Onze ervaren specialisten zijn actief bij het ontwikkelen van business applicaties, automatisering en de implementatie van nieuwe en bestaande systemen.

  FTE Improvery
  FTE Improvery helpt organisaties en medewerkers om continu te verbeteren. Van strategie tot aan de dagstart. Wij doen het voor, wij leiden medewerkers op en wij doen het samen. Altijd met het doel ervoor te zorgen dat een tevreden opdrachtgever het zelf kan doen, omdat het gedragen is door de medewerkers zelf.

   Leoni de Jong

   Business Manager

   Wouter Huigen

   Business Manager

   Hakim Dinsi

   Business Manager

   Arjan Rengers

   Business Innovatie Manager

   Arthur Pans

   Business Unit Manager

   Sybrand Hoekstra

   Business Unit Manager

   Laura Dessens

   Business Support

   Julia Soons

   Office Support

   Vivian de Wit

   Manager Support

   Martijn Camphens

   Directeur

   Denis Slootman

   Directeur

   Werken bij FTE?

   Bekijk de vacatures

  Met trots werken wij voor