Paul van Schaik

24 / 07 / 2019
FTE Groep

Paul van Schaik start als partner bij FTE Improvery

Vanaf 1 augustus 2019 versterkt drs.ing. Paul van Schaik (54) het FTE Improvery-team als partner voor prestatiedoorbraken. FTE is erg enthousiast over zijn komst. “Pauls visie en manier van werken sluiten naadloos aan op FTE Improvery’s kijk op het verbeteren van prestaties”, aldus Arthur Pans, partner FTE Improvery. “Voorop daarin staat dat we medewerkers in staat stellen om zelf succesvol te zijn.”

Lees verder

Wie is Paul van Schaik en hoe ziet zijn track-record eruit?

Paul van Schaik is als bedrijfskundige opgeleid aan de Hogeschool van Leeuwarden en Nyenrode Business Universiteit. Hij is gecertificeerd teamcoach (ORSC), scrummaster en Six Sigma Black Belt. De afgelopen vijf jaar was Paul als programmadirecteur Lean & Continu Verbeteren bij NS Operatie verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Lean en continu verbeteren. Hij werkte daarvoor onder meer als programmadirecteur Lean bij Reaal, executive partner bij Accenture en senior manager bij Celerant en Gemini Consulting.

Lees verder

Hoe komt het dat slechts 20% van de mensen zijn best mogelijke prestatie levert?

De prestatiedoorbraak. Haal ongekende resultaten met bevlogen mensen
In 2015 verscheen de tweede herziene druk van Pauls boek ‘De prestatiedoorbraak. Haal ongekende resultaten met bevlogen mensen’. Dit boek leert managers prestatiedoorbraken te realiseren met hun team en afdelingen.

Lees verder

Wat kan de komst van Paul van Schaik jouw organisatie opleveren?

We zien dat organisaties die al jarenlang een prestatieplafond ervaren, dat structureel willen verbeteren. Toch hebben zij vaak al vele veranderingen achter de rug die weinig of geen effect hebben gehad. We zien ook dat directies overtuigd zijn dat er veel meer potentieel in hun markt en organisatie aanwezig is, maar dat ze ondersteuning nodig hebben om dat potentieel te benutten.

Lees verder

Op welke manier levert Paul van Schaik inspiratie voor ervaren toppers en toptalenten?

FTE Improvery is een groeiend onderdeel binnen de FTE Groep. Met inmiddels 100 consultants zijn we bij verschillende organisaties op verschillende niveaus actief. We helpen die organisaties bij het transformeren naar meer resultaatgericht werken en het creëren van een cultuur van Continu Verbeteren en Agile werken. Omdat we sterk groeien zijn we op zoek naar nieuwe collega’s!

Lees verder

  • Deel bericht
    [ssba]

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen