Contact

Project

Black Belt Training verzorgen bij Quoratio

Ambitie van de klant
De wens van Quoratio is om de medewerkers van de afdeling consultancy op te leiden in het zelfstandig begeleiden van een OGSM traject en het coachen op de realisatie van deze OGSM.

Dienst FTE
FTE heeft voor Quoratio een op maat gemaakte Lean Black Belt training ontwikkeld en gefaciliteerd voor medewerkers van de afdeling Consultancy. Het trainingsmateriaal is speciaal afgestemd op de wensen van de klant, wat in dit geval betekende: meer praktijk en minder theorie. Hands-on, zodat de medewerkers het direct kunnen toepassen binnen de eigen organisatie. Consultant Sybrand Hoekstra heeft het volledige traject verzorgd en begeleid.

Aanpak
De training is zo praktisch mogelijk ingericht en volledig op maat gemaakt, zodat het goed aansluit bij de wensen van Quoratio. De timing is perfect. De Lean Black Belt training valt namelijk samen met het vaststellen van de te behalen doelen van het bedrijf voor de komende jaren. Quoratio heeft ambitieuze doelstellingen en dankzij de Lean Black Belt training kunnen de medewerkers hier direct mee aan de slag.

Opgeleverd voor de klant
Dankzij de op maat gemaakte training van FTE hebben medewerkers van Quoratio naast de Lean Green Belt, nu ook hun Lean Black Belt behaald. De medewerkers zijn nu in staat om zelf een Lean project te coachen, een OGSM traject te begeleiden en de directie te coachen in de dagelijkse besturing.

Klik hier voor meer informatie over deze training of bekijk ons trainingsaanbod.

Gerelateerd

Bekijk alles