Contact

Project

LEAN Green Belt Training bij Stater

Ambitie van de klant
Kennis ontwikkelen, borgen én verbeteren. Het is de wens van Stater om in eerste instantie 25 medewerkers op te leiden tot LEAN Green Belt en mogelijk op termijn meer medewerkers.

Dienst FTE
FTE heeft voor Stater een op maat gemaakte LEAN Green Belt training ontwikkeld en gefaciliteerd. Met eigen trainingsmateriaal, maar wel afgestemd op de wensen en behoeften van Stater. Consultant/Coach Arthur Pans is betrokken geweest bij het volledige traject om de trainingen te verzorgen en de medewerkers van Stater te begeleiden.

Aanpak
Maatwerk leveren en samen afstemmen wat de klant écht belangrijk vindt. Buiten de kaders denken en meebuigen. Alleen dan kun je samen het beste resultaat neerzetten. Flexibel zijn en coaching naar behoefte faciliteren. Arthur coacht de medewerkers daar waar de behoefte er is en verzorgd ook de LEAN Green Belt trainingen. Deze trainingen en coaching worden gegeven in samenwerking met Joris Matla, Continuous Improvement Expert van Stater. De kennis die wordt opgedaan wordt direct toegepast in de praktijk en geborgd. Na afloop van iedere training, worden volgens de A3-methodiek verschillende A3’s (probleem oplossen) opgemaakt en in de praktijk toegepast. Onderdeel van de training was dat er twee praktijkdagen aan gekoppeld waren en direct problemen van de werkvloer werden opgepakt en opgelost. Hierdoor heeft de klant ook direct resultaat na de training.

Opgeleverd voor de klant
Dankzij de op maat gemaakte training van FTE hebben een aantal medewerkers van Stater de kans om zich als LEAN Green Belt te certificeren. Daarnaast levert de training direct resultaat op, omdat er tijdens de training direct problemen worden opgepakt en opgelost die op de werkvloer spelen. Door de betrokkenheid van de FTE consultant is de klant in staat haar eigen ambitie meer te realiseren.

Ook geïnteresseerd in een opmaat gemaakte incompany training? Lees er hier meer over of bekijk ons trainingsaanbod.

Gerelateerd

Bekijk alles