Werken bij

Project

Migratie en integratie realiseren bij A.S.R. Pensioenen

Ambitie van de klant
A.S.R. wilde een gecontroleerde en beheersbare migratie van de pensioenportefeuille van Generali uit meerdere administratiesystemen migreren naar de pensioenproducten en systemen.

Dienst FTE
FTE heeft bij A.S.R. Pensioenen de migratie van alle pensioenpolissen gerealiseerd. Daarnaast is er zorg gedragen voor de borging omtrent de continuïteit van beheer, klantbediening en de archivering van historische data van de pensioenpolissen.

Aanpak
Door migratie van alle pensioenpolissen naar een beter of gelijkwaardig product te plaatsen en door aanspraken van klantbedieningen gelijk te houden of te verbeteren ontstaat er een beheersbare en gecontroleerde migratie van de pensioenportefeuille. Ook was het belangrijk om de beleggingen van pensioenpolissen om te zetten naar de profielen en het vrije fondsen palet van A.S.R. Pensioenen.

Opgeleverd voor de klant
De polissen voor A.S.R. zijn gemigreerd van het bronsysteem naar het doelsysteem. Dit is verwezenlijkt door een klantgerichte benadering waarbij rekening gehouden is met gelijkwaardigheid, effectiviteit en duidelijkheid.

Gerelateerd

Bekijk alles