Onze professionals

Wij zijn een mooie en leuke club met ervaren en communicatief sterke specialisten, waarbij aandacht en betrokkenheid centraal staan in onze cultuur. Onze mensen voelen zich thuis en daar zijn we heel trots op!

Onze specialisten zijn ondernemend. FTE’ers begrijpen waar ze het over hebben en vertrekken pas met een goed gevoel als het ook echt af is. Zij vormen het hart van onze organisatie. Om die reden investeren wij veel in onze mensen en ligt de lat hoog. Heb je ambities? Wat wil je betekenen voor onze opdrachtgevers? Ben je bereid om veel tijd en energie te stoppen in je eigen ontwikkeling? Wij werken graag met mensen die alleen kwaliteit willen leveren en bereid zijn daarvoor net dat stapje extra te doen. Dat doen wij op onze beurt ook graag als organisatie.

Als werkgever realiseren wij niet alleen de ambities van opdrachtgevers, maar zeker ook die van onze professionals. Daar zijn we nauw bij betrokken en daar investeren wij ook graag in. In die combinatie ligt onze kracht.Onze opdrachtgevers

 

 
 


FTE Professionals-03Onze partners

Na21amloos

Gespecialiseerd in het ontwikkelen en detacheren van toptalent.
www.brooklyn-group.nl

image003 

bizzoscope_logo_site1


axyware


Partner met baanbrekende methoden en technologieën om innovatie in business te creëren en te implementeren. Richten zich op strategische en business changes doelstellingen en methodieken rondom decision modeling.

www.bizzomate.nl


AxyWare levert met AxyLife, de nieuwe generatie systemen voor administratie en communicatie voor pensioenfondsen, levensverzekeraars en serviceproviders.

www.axyware.nl