Contact

Annemarie Sluiter

People Manager

Mijn naam is Annemarie (1996) en ik woon samen met mijn vriend Harmen in het mooie Zwolle. In mijn vrije tijd heb ik graag vrienden en familie om mij heen: samen op vakantie (zon & sneeuw), leuke dingen ondernemen en spelletjes spelen. Daarnaast sta ik graag in de keuken: nieuwe recepten ontdekken en, in combinatie met de lekkerste wijnen, meerdere gangen of een uitgebreide borrelplank op tafel zetten.

Om die smakelijke levensstijl te compenseren mag ik graag hardlopen. Een uitdaging, zoals een halve marathon of voor het goede doel een berg op rennen, ga ik daarbij niet uit de weg!

In oktober 2023 ben ik begonnen als Peoplemanager bij FTE. Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest in de sales ontstond de wens een switch te maken in de richting van HR. Nu mag ik mij dagelijks bezighouden met onze consultants, hun ambities en de daarbij horende ontwikkeling. Dat in combinatie met werkzaamheden die (direct of indirect) een relevante bijdrage leveren aan het succes van FTE!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.