Werken bij

Arthur Pans

Partner FTE Improvery

Ik ben Arthur en woon samen met mijn vrouw Jolijn en drie dochters Fenna, Florine en Pleun in het midden van het land in De Bilt. Ik word er blij van om samen met mijn gezin leuke dingen te ondernemen: van dagtrips tot kampeervakanties. Verder zoek ik graag de zon op, maar kan ook veel plezier beleven aan sneeuw en ijs. Zowel doordeweeks als in het weekend kan ik genieten van een avondje Netflixen, een goede voetbalwedstrijd of een heerlijk etentje met een bijpassend wijntje. Daarnaast vind ik het erg leuk om het hockeyteam van mijn oudste dochter te coachen. En wanneer het kan sta ik graag zelf op de tennisbaan.

Sinds ik met Lean in aanraking ben gekomen en mij het gedachtegoed eigen heb gemaakt bij twee grote opdrachtgevers ben ik een echte “believer” wat betreft deze filosofie en manier van leven en werken. Het is mijn passie om organisaties en medewerkers in organisaties te helpen resultaten te boeken die bijdragen aan hun droom. Voor mij staan de mens en het resultaat voorop in de verandering. Mijn missie is niet geslaagd wanneer ik medewerkers niet heb kunnen bewegen om uiteindelijk echte resultaten te boeken. Voor hunzelf, voor de klant en voor hun organisatie.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.