Contact

Ayla Duijnker

Office Support

Mijn naam is Ayla (2002), ik ben geboren in Almere en woon nu in Utrecht samen met mijn vriend Marijn. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in m’n luie stoel met een lekkere kop koffie en een boek, of met een camera in m’n hand. In september 2021 ben ik gestart met een opleiding tot fotograaf aan de Fotoacademie in Amsterdam, waar ik met veel plezier elke twee weken met andere aspirant fotografen samenkom om te werken aan mijn technische vaardigheden en conceptueel denken. Naast lezen en fotograferen, hou ik ervan om samen met mijn vriend rond te struinen in verschillende kringloopwinkels in Nederland op zoek naar uniek meubilair of andere verborgen schatten.

Sinds januari 2023 ben ik bij FTE groep gestart als Office Support. In mijn werk hou ik ervan om spin in het web te zijn en mee te denken over verbeteringen in processen. Ik haal energie uit een dynamische werkomgeving en uitdagingen pak ik altijd met beide handen aan.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.