Contact

Denis Slootman

Directeur

Ik ben Denis Slootman, getrouwd en trotse vader van mijn dochter en zoon. Samen wonen we om de hoek van ons kantoor, in De Meern. Ik vind het te gek om actief bezig te zijn met onze kinderen en hen iets van de wereld te laten zien. Zo hebben we leren duiken in Bonaire en verschillende culturen ontdekt in mooie exotische landen zoals Vietnam. Maar Italië is toch echt wel favoriet.  Door de mensen, de prachtige omgeving, de heerlijke wijntjes en het fantastische eten, voelen we ons daar altijd lekker thuis. Ik hou van koken en lekker eten (met een wijntje) met het gezin en vrienden. Verder vind je mij regelmatig in de sportschool. Sta ik jaarlijks op mijn snowboard (en apres ski). Ik probeer veel af te spreken met vrienden (mannenavond) en jaarlijks probeer ik nog een formule 1 race mee te pikken.

Samen met Martijn ben ik in 2006 aan het avontuur FTE Groep begonnen. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Ondernemen vind ik in één woord fantastisch. Vooral het samen werken met onze mensen en het vertrouwen krijgen van onze opdrachtgevers om hen te helpen bij het realiseren van hun ambities, geeft me veel plezier. We hebben een heel mooi team collega’s op kantoor en bij onze opdrachtgevers. Uiteindelijk maken zij het allemaal waar. Ik kan ook echt genieten van onze eigen FTE cultuur. Als je ziet dat mensen zichzelf durven te zijn tijdens uitjes in bijvoorbeeld Italië of Turkije dan is dat heel mooi. Als mensen goed in hun vel zitten en trots zijn op wat ze hebben bereikt. Of dat we samen iets bereiken voor een goed doel. Daar doe je het voor!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.