Contact

Dias Gnanapragasam

Business Solution Manager

Ik ben Dias Gnanapragasam, ik heb een Portugese voornaam en een Sri-Lankaanse achternaam, geboren in 1986 en woonachtig in Lelystad, Flevoland. In ons koophuis woon ik samen met mijn vrouw José (2018 mee getrouwd) en onze twee prachtige kinderen, zoon Daio (2020) en dochter Navé (2022). Mijn passies en hobby’s zijn o.a. judo en wij proberen zoveel mogelijk van de wereld te zien en culinair * waardig te genieten. Verder ben ik te vinden op festivals, zoals Latin Village of vrijdagmiddagborrels. Weekendjes weg/stedentrips met het gezin, familie en vrienden doen wij ook regelmatig. Ik vind het leuk en interessant om bezig te zijn met nieuwe technologie/data, change en transformaties.

Commerciële/ financiële en bedrijfskundige expertise heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn masteropleiding Economics. Voor mijn overstap naar FTE Groep ben ik mijn carrière gestart als Consultant – Executive Search bij een internationaal werving- en selectiebureau. Verder heb ik gewerkt bij een consultancy organisatie in de rol van Business Manager | Business Consultant – Solutions en was ik commercieel verantwoordelijk voor functional consultancy solutions (Finance, Legal, Process en Analytics). Ik ben en blijf altijd een (ex-) topsporter (nationaal en internationaal niveau gejudood) en dat maakt van mij een gedreven winnaar pur sang, die altijd kansen ziet en denkt in inhoudelijke oplossingen. Ik geloof in netwerken en duurzame relaties. Mijn werk doe ik dan ook op een betrokken, gedreven, passionele en enthousiaste manier.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.