Contact

Dias Gnanapragasam

Business Solution Manager

Ik ben Dias Gnanapragasam, ik heb een Portugese voornaam en een Sri-Lankaanse achternaam, geboren in 1986 en woonachtig in Lelystad. Ik woon samen met mijn vrouw José (mee getrouwd in 2018) en wij zijn in 2020 de trotse ouders geworden van onze zoon Daio. Hij wordt dit jaar grote broer van een zusje. Mijn passies en hobby’s zijn judo en wij proberen zoveel mogelijk van de wereld te zien en culinair/bourgondisch te genieten. Verder ben ik regelmatig te bekennen op festivals, zoals Latin Village of vrijdagmiddagborrels. Ik vind het leuk en interessant om strategisch en visionair bezig te zijn met nieuwe technologie, change en transformaties binnen het bedrijfsleven.

Commerciële/ financiële en bedrijfskundige expertise heb ik onder andere opgedaan tijdens mijn masteropleiding Economics. Voor mijn overstap naar FTE Groep ben ik mijn carrière gestart als Consultant – Executive Search bij een internationaal werving- en selectiebureau. Verder heb ik gewerkt bij een consultancy organisatie in de rol van Business Manager | Business Consultant – Solutions en was ik commercieel verantwoordelijk voor functional consultancy solutions (Finance, Legal, Process en Analytics). Ik ben en blijf altijd een (ex-) topsporter (nationaal en internationaal niveau gejudood) en dat maakt van mij een gedreven winnaar pur sang, die altijd kansen ziet en denkt in inhoudelijke oplossingen. Ik geloof in netwerken en duurzame relaties. Mijn werk doe ik dan ook op een betrokken, gedreven, passionele en enthousiaste manier.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.