Contact

Jack Denkers

Recruiter

Mijn naam is Jack Denkers (1992) Ik ben geboren in Amsterdam, ik woon nu in Lelystad. Ik kom uit een grote familie met veel broers en zussen waaronder ook een eeneiige tweelingbroer. Mocht je ooit ineens dubbel zien, dan weet je waarom. Ik heb een achtergrond in de hospitality en ik houd daarom graag van reizen en lekker eten. Ik ben gek op verre reizen (Nieuw Zeeland staat hoog op de bucketlist), maar ook binnen Europa zijn ontzettend veel mooie plekken te bezoeken en ben ik dan ook regelmatig in Zuid-Frankrijk te vinden. In mijn vrije tijd sta ik 3 keer per week op het hockeyveld voor trainingen en wedstrijden. Daarnaast ben ik recent begonnen met padel en ben ik ook gek op voetbal. Ik vind het leuk om dingen te ondernemen in het weekend met mijn vriendin Sofie, maar ik kan ook genieten van een dagje bankhangen met een serie/film of sportwedstrijd op tv.

Ik heb de opleiding International Hospitality Management afgerond, maar ik ben vanwege covid de kant van de arbeidsbemiddeling op gegaan. Er zijn veel raakvlakken tussen arbeidsbemiddeling & hospitality en dat maakt dat ik mijn ervaring vanuit mijn hospitality achtergrond goed kan toepassen in mijn werk als recruiter. Ik haal energie uit het voeren van gesprekken met kandidaten en het vinden van de juiste plek waardoor diegene zijn of haar ambities gaat waarmaken. Wil je een keer kennismaken met FTE ? Dan kom ik graag in contact en bespreken we dat tijdens een kop koffie in ons mooie clubhuis verder!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.