Contact

Julia Soons

Recruiter, Office & Business Support

Ik ben Julia en ik ben woonachtig in Ederveen, een minidorpje dat ligt naast Veenendaal. Van de natuur word ik altijd blij, ik maak dan ook graag lange wandelingen. In het weekend trek ik er graag op uit, bezoek ik leuke steden en geniet ik met vrienden van een goed wijntje of speciaalbiertjes bij de vuurkorf. Daarnaast ben ik gek op interieur en daar steek ik dan ook de nodige tijd in. Interieur- en kringloopwinkels afstruinen, op zoek naar pareltjes. Op vakantie geniet ik het meest van onontdekte, niet toeristische plekjes. Met een buggy of quad gaat dat het beste, dan kun je tenminste (bijna) overal komen.

Sinds juli 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij FTE als Recruiter en Office & Business Support. Geen dag is hetzelfde en juist die afwisseling maakt dat ik mij nooit verveel. Ik ben een verbindende schakel in het werkproces, waarbij ik altijd streef naar 200% inzet en ga voor de hoogst haalbare kwaliteit. Ook vind ik het belangrijk om te allen tijde de 5 FTE-waarden uit te dragen, namelijk: plezier, betrokken, wendbaar, open en ontwikkelen. Verder vind ik de FTE-cultuur fantastisch, waarin ik mij dan ook helemaal thuis voel. Het is echt work hard, play hard. FTE realiseert ambities. Ik vind het gaaf dat ik hier onderdeel van ben, om deze ambities voor onze klant en medewerker waar te kunnen maken.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.