Werken bij

Julia Soons

Office & Business Support

Ik ben Julia, woonachtig in Ederveen en getrouwd met Alex. Wij zijn echte levensgenieters, in het weekend vaak te vinden bij vrienden en houden van lekker eten, een goed wijntje, speciaal biertjes bij de vuurkorf. Ook gaan we graag een weekend weg of op vakantie. Ik geniet dan het meest van onontdekte, niet toeristische plekjes. Ik doe er dan ook alles voor om een priv├ęstrand te vinden, ook al moet ik daarvoor over rotsen klimmen of stukken zwemmen. Daarnaast maak ik in mijn vrije tijd graag natuurfoto’s. Van bloemen en bomen tot dieren in de vrije natuur.

Sinds juli 2018 ben ik met veel plezier werkzaam bij FTE als Office & Business Support. Geen dag is hetzelfde en juist die afwisseling maakt dat ik mij nooit verveel. Ik ben een verbindende schakel in het werkproces, waarbij ik altijd streef naar 200% inzet en ga voor de hoogst haalbare kwaliteit. Ook vind ik het belangrijk om te allen tijde de 5 FTE-waarden uit te dragen, namelijk: plezier, betrokken, wendbaar, open en ontwikkelen. Verder vind ik de FTE-cultuur fantastisch, waarin ik mij dan ook helemaal thuis voel. Het is echt work hard, play hard. FTE realiseert ambities. Ik vind het gaaf dat ik hier onderdeel van ben, om deze ambities voor onze klant en medewerker waar te kunnen maken.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.