Contact

Koray Kilinc

Recruiter

Mijn naam is Koray (1990) en ik ben geboren en getogen in Amsterdam, waar ik nog steeds woonachtig ben. Ik probeer op dagelijkse basis alles uit het leven te halen en dit doe ik door een mooie balans te creëren tussen gezond leven en genieten. In mijn vrije tijd kan je me vinden in de sportschool of de dojo en daarnaast ben ik een groot voetbalfan. Ook probeer ik veel leuke dingen te doen en mooie momenten te creëren met vrienden en familie, hou ik ontzettend van reizen (het liefst warme landen) en mag je mij altijd wakker maken voor goed en lekker eten. Aan het einde van de dag zet ik het liefst muziek op om alles even los te laten en tot rust te komen.

Wat betreft mijn loopbaan, heb ik in het verleden Commerciële Economie gestudeerd en vervolgens heb ik veel ervaring opgedaan in de hospitality-branche en verschillende rollen binnen de arbeidsbemiddeling bekleed. Sinds September 2023 ben ik werkzaam als Recruiter voor FTE Groep, waar ik verantwoordelijk ben voor de interne- en externe werving. Ik haal energie uit het spreken van, en werken met mensen. De keus voor FTE Groep was dan ook makkelijk gemaakt, gezien de waarden ‘openheid’, ‘plezier’ en een persoonlijke benadering ook in mijn eigen leven en carrière centraal staan.

Wil je een keer kennismaken met FTE of ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Ik nodig je graag uit op ons mooie clubhuis!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.