Contact

Laura Dessens

People Manager

Mijn naam is Laura en ik ben geboren en getogen in Rotterdam. Hier liggen mijn roots en veel mooie jeugdherinneringen. Momenteel ben ik samen met mijn gezin woonachtig in Gorinchem en trotse moeder van een zoon en dochter. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, drink ik graag een goede cappuccino en maak je mij erg blij met carrot cake. Ook drink ik graag met vrienden een borrel in mijn favoriete pasta- en wijnbar. Ik kan uren struinen op Pinterest naar leuke (woon)ideeën en heb sinds kort mijn eigen “urban jungle” die ik met veel liefde en plezier verzorg. Jaarlijks ben ik in de sneeuw te vinden. Ik ski al van jongs af aan. Daarnaast kan ik erg genieten van Spaanse steden en de Spaanse cultuur.

Met mijn kennis, deskundigheid en kritische blik probeer ik onze collega’s zo goed mogelijk te ondersteunen bij het realiseren van hun ambities. Het sparren en meedenken met collega’s over uiteenlopende vraagstukken geeft mij veel energie en nieuwe inspiratie. Wat FTE kenmerkt is de prettige bedrijfscultuur, betrokkenheid en het feit dat we veel plezier hebben met elkaar.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.