Contact

Leoni de Jong

Sales Manager

Ik ben Leoni en woon samen met mijn man in de leukste stad van Nederland, namelijk Deventer. In mijn vrije tijd ben ik een echte interior junkie, ik heb bergen interieur tijdschriften van vele jaargangen die voor mij heilig zijn. Ik hou van lekker eten en ben gek op cappuccino met een koekje. Voor de nodige beweging en ontspanning ben ik graag buiten. Doordeweeks lig ik voor dag en dauw in het buitenzwembad, in het weekend trekken we erop uit. Je kunt mij altijd warm maken voor een stevige wandeling met een lekkere lunch als afsluiter. Met mijn lief ontdek ik graag de wereld, de afwisseling van avontuurlijke roadtrips en het ontdekken van een nieuwe stad geeft ons inspiratie en plezier.

Ik krijg energie van het meedenken en creëren van concepten en het direct contact met de klant. Het samen optrekken in de uitdagingen die voor ons liggen en als partners elkaar daarin versterken. In mijn rol als Sales Manager ligt mijn focus op het realiseren van de ambities van onze consultants én de klant. Het samenbrengen van die beider ambities, daar ligt mijn drive en kracht.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.