Contact

Leoni de Jong

Sales Manager

Ik ben Leoni en woon samen met mijn man vlakbij de leukste stad van Nederland, namelijk Deventer. In mijn vrije tijd ben ik een echte interior junkie, ik heb bergen interieur tijdschriften van vele jaargangen die voor mij heilig zijn. Ik hou van lekker eten en ben gek op cappuccino met een koekje. Voor de nodige beweging en ontspanning ben ik graag buiten. Doordeweeks lig ik voor dag en dauw in het buitenzwembad, in het weekend trekken we erop uit. Je kunt mij altijd warm maken voor een stevige wandeling met een lekkere lunch als afsluiter. Met mijn lief ontdek ik graag de wereld, de afwisseling van avontuurlijke roadtrips en het ontdekken van een nieuwe stad geeft ons inspiratie en plezier.

Ik krijg energie van het meedenken en creëren van concepten en ideeën om de klantwaarde binnen FTE te vergroten, FTE te laten groeien en relevant te blijven in de markt. Samen met het team successen boeken en met de klant als partner op te trekken vanuit de verandering die zij willen inzetten. In mijn rol als Sales Manager ligt mijn focus op het realiseren van de ambities van onze klanten samen met onze inhoudelijk sterke consultants. Dat de klant ons kent als betrouwbare en sterke partner. En weet waar we goed in zijn: namelijk executiekracht brengen binnen projecten en programma’s. Waarbij plezier en uitdaging hand in hand gaan. Een uitdagende opdracht geeft drive en energie. Waardoor onze consultants in staat zijn zichzelf te blijven ontwikkelen en de klant échte toegevoegde waarde te brengen.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.