Contact

Lotte

Hoi, via deze weg zou ik mij graag even aan jullie willen voorstellen! Mijn naam is Lotte en ik ben geboren in Diemen. Inmiddels woon ik in Amsterdam, maar ik ben nog steeds in Diemen te vinden voor mijn jeugdvrienden en om te sporten. Naast het nuchtere korfballen in Diemen, doe ik fanatiek mee aan de Amsterdamse sportlesjes in de Pijp en sta ik regelmatig op de padelbaan. Ik heb psychobiologie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en ben momenteel bezig met het volgen van een master in dit vakgebied. De manier waarop hersenen en omgeving ons gedrag verklaren vind ik onwijs interessant en hierin wil ik mij blijven ontwikkelen.

In mijn vrije tijd speel ik graag piano, hou ik mij bezig met fotografie, verzorg ik een jungle aan planten bij mij thuis en vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vrienden zoals festivals en concerten te bezoeken en spelletjes te spelen (pas op, ik kan erg fanatiek zijn). Hier komt vaak een glaasje (of 2) wijn en een borrelplankje bij kijken. Dit heb ik meegenomen uit mijn verleden in de horeca, waar ik 6 jaar in een restaurant heb gewerkt. Daarna was het tijd voor een nieuwe stap. Sinds juli 2024 ben ik begonnen bij FTE als supportmedewerker waar ik verantwoordelijk ben voor de ondersteuning van het interne team. Structuur en organisatie zijn handvaten die een grote rol spelen in mijn leven. Deze pas ik ook toe in mijn werkervaring. Daarnaast vind ik het belangrijk dat ik open ben naar anderen en andersom. Dus heb je een vraag, zoek gerust contact!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.