Contact

Martijn Camphens

Directeur

Mijn naam is Martijn Camphens (1973) en ik ben opgegroeid in het oosten van het land. Ik ben nu woonachtig in Bathmen, getrouwd en vader van drie zonen. Zo’n twee keer in de week loop ik hard. Ik hou ervan om met vrienden lekker te eten en ben een liefhebber van goede wijn. De weekenden staan in het teken van voetbal en regelmatig bezoek ik met mijn zoons een voetbalwedstrijd. Een groot deel van de zaterdag sta ik langs de lijn om mijn jongens aan te moedigen. Verder ga ik graag op vakantie. Soms ver weg, maar Zuid-Europa is ook zeker mooi. Af en toe zoek ik de sneeuw op om te skiën.

Sales en commercie is waar mijn kracht ligt. Mijn passie ligt in het vinden van een oplossing voor de uitdagingen en issues van onze opdrachtgevers. Meedenken en sparren met onze relaties, om uiteindelijk een mooie oplossing te bieden.

In het jaar 2000 ben ik gestart met mijn carrière. Van jongs af aan had ik al de ambitie om te gaan ondernemen. Het FTE-avontuur ben ik samen met Denis gestart en hebben samen deze organisatie in 2006 opgericht. Samen met een team van gemotiveerde collega’s staat FTE nu als een huis. We hebben enorm veel kwaliteit en een aantal prachtige opdrachtgevers. Iets waar ik enorm trots op ben en waardoor ik elke dag weer met veel plezier werk.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.