Contact

Mitchel Nooij

Business Manager

Mijn naam is Mitchel (1991) en ik kom uit Amsterdam, waar ik samenwoon met mijn vriendin Marleen. In mijn vrije tijd doe ik veel aan padel en hardlopen. Op het gebied van sporten vind ik het leuk om steeds nieuwe doelen voor mezelf te stellen, zo ga ik in oktober de halve marathon van Amsterdam rennen. Daarnaast hou ik ervan om met vrienden lekker te gaan eten of naar festivals te gaan, zoals het Oktoberfest in München of verschillende muziekfestivals. Ook maak ik graag verre reizen door Azië of Amerika, of tour ik graag door Europa met onze omgebouwde bus tot camper. In de wintermaanden ben ik te vinden op de ski’s in Oostenrijk.

Sinds de zomer van 2021 ben ik werkzaam bij FTE, waarna ik, na 1 consultant opdracht, als business manager intern bij FTE aan de slag ben gegaan. Na vele jaren bezig te zijn geweest met de inhoud van pensioenen ben ik nu overgestapt naar de commerciële sales kant. Ik ben erachter gekomen dat hier mijn kracht ligt. Ik hou ervan om tastbare resultaten te boeken en de juiste match te vinden tussen onze consultants en werkgevers.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.