Contact

Modi Secka

Business Manager

Mijn naam is Modi en ik ben opgegroeid in Almere, waar ik nog steeds woon. Ik heb een zoontje waar ik graag leuke dingen mee onderneem. Daarnaast ben ik een groot voetballiefhebber, van zelf een balletje trappen tot wedstrijden kijken. Verder geniet ik ervan om mijn vrije tijd te spenderen met mijn familie en vrienden, waarbij een lekker hapje eten uiteraard niet mag ontbreken.

In 2017 heb ik mijn eerste stappen gezet binnen de recruitment wereld, waarbij ik als recruitment consultant de juiste match maakte tussen opdrachtgevers en freelance IT specialisten. Naast recruitment heb ik ook een passie voor de financiële markten, wat ervoor heeft gezorgd dat ik in 2022 aan de slag ben gegaan voor een van Europa’s grootste valuta brokers. Daar heb ik veel waardevolle kennis en ervaring opgedaan, maar de roep om terug te keren naar de arbeidsbemiddeling was sterk aanwezig.

Vanaf april 2024 ben ik werkzaam bij FTE groep als Business Manager. In deze rol help ik consultants met het realiseren van hun ambities bij interessante opdrachtgevers.

Ook geïnteresseerd naar wat FTE voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan gerust contact met mij op.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.