Contact

Nely Meijer

Senior Data Consultant

Mijn naam is Nely Meijer (1974) en ik kom uit en woon in Friesland. In Harkema woon ik me Freddy en onze kinderen Sven en Lars. Samen gaan we graag op pad om andere landen, steden en de natuur te ontdekken. Sven en Lars zitten op voetbal en ik ben actief binnen de voetbalvereniging, dus we zijn veel op en rondom de voetbalvelden van v.v. Harkemase Boys te vinden. Zelf sport ik ook graag, vooral hardlopen en racefietsen.

Ik krijg energie van het teweegbrengen van verandering, het opzetten van een nieuwe afdeling of het mede opstarten van een nieuw bedrijf, zoals FTE Digital. De combinatie van veranderen van cultuur, bereiken van resultaten door ook gebruik te maken van data. Dat is de rode draad in mijn carrière. Ik geniet ervan om samen met een team resultaten te bereiken vanuit een positieve mindset en de scherpte om elkaar te blijven ontwikkelen door gebruik te maken van ieders kwaliteiten. Dat is wie ik ben.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.