Werken bij

Paul van Schaik

Partner FTE Improvery

Mijn naam is Paul en woon in de omgeving van Amsterdam samen met mijn vrouw Josee en twee zoons Daan en Tijn. We houden van de reuring in de stad en van de rust van een dorp. We hebben afgelopen jaren ook veel stedentrips gemaakt, uiteenlopend van Hong Kong tot aan Parijs. Ik ben net begonnen met Tai Chi. Ook kook ik graag Italiaans en Thais vanwege de eenvoud, de versheid van producten en de oorspronkelijke smaak van de ingrediƫnten.

Ik werk al ruim 20 jaar met het Lean en Agile gedachtegoed. Je vraagt jezelf continu af waar de klanten behoefte aan hebben, wat er nodig is om die klant behoefte op een zo effectieve manier te voldoen en hoe we medewerkers het beste uit zichzelf laten halen. Ik heb afgelopen jaren met twee medeauteurs een boek geschreven over hoe organisaties prestatiedoorbraken kunnen realiseren. Mijn missie is om ogenschijnlijke onmogelijkheden mogelijk te maken.

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.