Contact

Roeland Möller

Business Solution Manager

Ik ben Roeland Möller en woon samen met mijn vrouw, zoon en dochter in Utrecht. Ik ga graag op vakantie. Mijn favoriete plekjes zijn te vinden in Bodrum, Turkije, op Ameland en op de skipiste. Ik kan enorm genieten van het Turkse leven, de vuurtoren en het strand van Ameland en de verse sneeuw en zon bij een skivakantie in de winter. In de weekenden ben ik vaak op de hockeyvelden te vinden. Verder liggen mijn interesses bij technologie, gadgets en slimmer werken. Ik vind het fantastisch dat ik dit kan combineren met mijn werk bij FTE.

Sinds 2007 ben ik hier werkzaam. Als eerste werknemer heb ik de organisatie zien groeien van een klein team tot een grote organisatie, die klanten helpt hun ambitie te realiseren. Na 12 jaar bij opdrachtgevers in de pensioenbranche gedetacheerd te zijn geweest, heb ik in 2020 de stap gezet naar FTE Digital. Wij helpen opdrachtgevers nu met hun digitale transformatie. Ambities en plezier komen voor mij samen bij FTE. Dat is de reden dat ik elke dag met een glimlach op mijn gezicht naar mijn werk ga. Ook dat is FTE!

Ons team

Ons doel is om voor opdrachtgevers en medewerkers de beste partner te zijn, waarmee zij hun eigen ambities kunnen realiseren.